Keresés


 info@rugbyclub.hu 

NTAK adatszolgáltatási azonosító: EDXSL17X 
NTAK regisztrációs szám: KO19020680
VIZA rendszer

 

A szálláshely

 
 
 
A Rugby Club Sportszálló két épületből áll. A főépületben található a szobákon és a bár-recepción kívül a két rendezvény termünk a nagyterem és a klubhelyiség. A főépület előtti nagy és napfényes teraszról festői szépségű táj tárul a vendégeink elé, hiszen karnyújtásnyira kanyarog a Duna, melyen a Mária-Valéria Híd ível át, ami összeköti Esztergomot és Párkányt. A melléképületet zárt folyosó köti össze a főépülettel. Itt további szobák, valamint akonditerem található.
 
Sportszállónk főépületében és az ahhoz fedett folyosóval kapcsolódó melléképültben rendelkezik kiadó szálláshelyekkel. A 2-8 ágyas szobák túlnyomó többsége saját fürdőszobával rendelkezik. 3 szobánkhoz közös zuhanyozó és WC a folyosón van. Ebből következik, hogy szálláshelyünkön kétféle árkategóriájú elhelyezést tudunk biztosítani.
A főépület emeletén taláhatóak a középkategóriás 2 ágyas, fürdőszobás, TV-s, szállodai színvonalú szobáink.
A többi 3-8 ágyas szobában, kedvező árú turistaszálló kategóriájú  elsősorban biztosítunk  elsősorban, diákcsoportok, sportegyesületek, baráti társaságok részére.
 
 
Szállóvendégeink részére reggelit biztosítunk.
Bővítetett kontinentális reggelink:
italok: kávé, tea, tej, kakaó, gyümölcsitalok
ételek: kenyér, zsemle, vaj, margarin, felvágottak, sajtok, zöldségek, májkrémek, lekvárok, méz, kukoricapelyhek, joghurtok

Szállóvendégeink a klubhelyiséget és a bárt ingyenesen használhatják nyitvatartási időben társalgóként, televízió szobaként. Mindkét részben televízió, kábel tv és ingyenes wifi kapcsolat áll vendégeink rendelkezésére. Klubhelyiségünk egyben játékteremként is szolgál, mely esztergomi viszonylatban egyedül álló, hiszen nincsen még egy olyan szórakozóhely, ahol két biliárdasztal és csocsó asztal egy helyen megtalálható, és mindezt dohányfüsttől mentes környezetben élvezhetik vendégeink.

 

 

Facebook


Kapcsolat


 

Cím: Nagy-Duna sétány 1. Esztergom

Recepció 0-24-ig: 204760454

Értékesítés 8-16-ig: 204760438.

Recepció: info@rugbyclub.hu

Értékesítés: info@rugbyclub.hu

 

Áraink és szállásfoglalási lehetőség IDE kattintva érhető el!

 

Csoportos árakhoz, kérjük e-mailen keresztül érdeklődjenek. 

RCH Esztergom 

Vezetőség