Keresés


 info@rugbyclub.hu 

NTAK adatszolgáltatási azonosító: EDXSL17X 
NTAK regisztrációs szám: KO19020680
VIZA rendszer

 

Csapatépítés

Bebizonyosodott, hogy a csapatmunka nagyban szerepet játszik egy vállalat sikerességének fokozásában. Bármely cég számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek, és egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében. Ehhez járul hozzá a csapatépítő tréning, mely során azok a munkatársi viszonyok erősödnek, amelyek elengedhetetlenek az eredményes csapatmunkához. A csapatépítő csoport munka azokat a tulajdonságokat fejleszti, amelyek elengedhetetlenek a sikeres üzleti vállalkozásához és a kiegyensúlyozott életviteléhez: önismeret, emberismeret, magabiztosság, optimizmus,felelősség- és kockázatvállalás, függetlenség, önzetlenség, teherbírás, tolerancia, becsvágy, beleérző képesség.

Esztergom egyik legszebb részén, a Prímás szigeten található kedvező árú, szállásunk tökéletes helyszínt biztosít csapatépítéshez. A szálláshely 200 m2-es nagyteremmel, klub- és pubhelyiséggel, több szabadtéri sportpályával, kézilabdasátorral, tágas zöldterülettel, nagy terasszal rendelkezik.

Az áraink tartalmazzák:
-          szállás ( 2-4 ágyas , zuhanyzós szobák)
-          teljes ellátás (ebéd, vacsora, reggeli)
-          lézerharc játék, vagy más játék*

* Lézerharc mellett, vagy  választható még buborékfoci (gömbfoci) városfelfedező kalandtúra, illetve csapatépítő csomag (könnyed fizikai, és szellemi feladatokat kell megoldalni a csapatoknak)

Szobák légkondiciónálóval is igényelhetők felár ellenében. ( Érdeklődni a recepción lehetséges!)

Amennyiben ajánlataink felkeltették érdeklődését, kérjen további információt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy a 06-20/476-0438 telefonszámon.

Kérjen személyre szóló ajánlatot az elérhetőségeinken!

Csoportos kedvezményt biztosítunk!

Facebook


Kapcsolat


 

Cím: Nagy-Duna sétány 1. Esztergom

Recepció 0-24-ig: 204760454

Értékesítés 8-16-ig: 204760438.

Recepció: info@rugbyclub.hu

Értékesítés: info@rugbyclub.hu

 

Áraink és szállásfoglalási lehetőség IDE kattintva érhető el!

 

Csoportos árakhoz, kérjük e-mailen keresztül érdeklődjenek. 

RCH Esztergom 

Vezetőség