Keresés


 info@rugbyclub.hu 

NTAK adatszolgáltatási azonosító: EDXSL17X 
NTAK regisztrációs szám: KO19020680
VIZA rendszer

 

Edzőtábor ajánlatunk

Esztergomban, a Rugby Club Hotelben
 
Miért érdemes?

Esztergomi szállásunk rendelkezik egy 250 m2-es tükrös, parkettás nagyteremmel, nagyméretű füves pályával (rögbi és foci kapukkal), strandröplabda pályával, kézilabda sátorral, tágas zöld területtel. A városi sportcsarnok 200 méter távolságra van, többféle sportolási lehetőséggel. Sportolási célra uszoda, meleg vizes fürdő 300 méterre. A szigeten jó lehetőség nyílik futásra, dunai evezésre. Szabadidős célokra használható a tánctermünk, klub és pub helyiségünk, tavasztól őszig a Dunára néző teraszunk.

Esztergomi edzőtábor lehetőség sportkluboknak, tánciskoláknak, tánctáboroknak. Esztergom történelmi múltja és festői szépsége már önmagában is vonzó uticél, ezt kiegészítve egy olcsó, ám minőségi edzőtábor helyszínnel az ideális párosítás lehet. Kedvező fekvésének köszönhetően gyalog 5 perc alatt elérhető a történelmi belváros (500m), a kulturális örökségek.

Szálló: 2-6 ágyas, fürdőszobás (zuhanyozó, mosdó, wc) szobák WIFI kapcsolat mindenhol található.

Létesítmények: Edzőtáborok részére 300m-re füves labdarúgópálya (labdarúgó kapuk mellett rögbi kapuk is), mely ideális edzésfeltételeket biztosít labdarúgócsapatoknak, rögbi egyesületeknek. Tükrös-parkettás táncterem helyben, mely 250m2, tánciskoláknak, tánctáboroknak, harcművészeti és küzdősport edzőtáboroknak adhat otthont. Termi sportágaknak kiváló lehetőség kézilabda sátrunk használata vagy éppen a szomszédos Városi Sportcsarnok (kosárlabda, kézilabda, röplabda stb.). 

A tábor fáradalmainak kipihenésére több lehetőség kínálkozik a szabadidő hasznos, aktív eltöltésre, a kiegészítő sportra, az egészséges életmód megőrzéséhez. A klub és pub helyiségeinkben plazma tv, kábel tv, biliárd, csocsó és ingyenes wifi áll rendelkezésre. Lehetőség van szalonnasütésre, grillezésre, valamint hatalmas terület áll rendelkezésre.

Ha egy színvonalas, kedvező árfekvésű igazi sportos hangulatú edzőtábor lehetőséget keresel, a hangulatos, Duna-parti nyugodt  környezet ideális választás lehet a zavartalan edzésmunka, felkészülés elvégzésére.

Edzőtábor a Rugby Club Esztergomban! – 75 fő férőhely

Szállás árak akár 4.000Ft/fő/éjtől
 
Étkezés árak: teljes ellátás már 6.600 Ft / nap / fő ártól
 
A csoport kísérőinek a létszámtól függően ingyenességet biztosítunk! 
Az áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák! 
Feltétlen kérjen személyre szóló árajánlatot tőlünk! Kérje itt! Kattintson most!
Esztergom város részére a 18 év feletti felnőttek 500 Ft / fő / éj idegenforgalmi adót fizetnek, amit a szállás ára nem tartalmaz.
Idegenforgalmi adó megfizetése alól mentes:
a 18. életévét be nem töltött, továbbá a 70. életévét betöltött magánszemély; egészségügyi intézményben ellátott magánszemély ;oktatási intézménynél tanuló, ha a tanulmánya miatt tartózkodik a városban; szakképzés vagy szolgálati kötelezettség miatt a városban tartózkodók,valamint a városban munkát vállalók akkor, ha a munkáltató igazolja a munkavégzés tényét.


Nálunk edzőtáboroztak:
 
-          Magyar Birkózó Utánpótlás válogatottak a MOB szervezésében, rendszeresen a világversenyek előtt
-          FTC utánpótlás 
-          Kajak kenu egyesületek
-          Tánctáborok (Harmónia TSE)
-          Magyar és külföldi rögbi klubok, Magyar XV-ös, 7-es rögbi válogatott felkészülési helye.
-          Az RCH számos nemzetközi rögbi tornának adott otthont, U17, U18 EB, Felnőtt VB csoportmérkőzések
 
Amennyiben ajánlataink felkeltették érdeklődését, kérjen további információt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy a 06-20/476-0438 telefonszámon.
 
Edzőtábor Esztergom
 
Kérjen személyre szóló ajánlatot a szobafoglalás menüpontban!
 
Csoportos kedvezményt biztosítunk!
 
Rugby Club Hotel - Olcsó minőségi szállás Esztergomban!

Facebook


Kapcsolat


 

Cím: Nagy-Duna sétány 1. Esztergom

Recepció 0-24-ig: 204760454

Értékesítés 8-16-ig: 204760438.

Recepció: info@rugbyclub.hu

Értékesítés: info@rugbyclub.hu

 

Áraink és szállásfoglalási lehetőség IDE kattintva érhető el!

 

Csoportos árakhoz, kérjük e-mailen keresztül érdeklődjenek. 

RCH Esztergom 

Vezetőség